Tørkestativ-smart.com

Smarte produkter til hjemmet ditt

×
 x 

Cart empty
Shopping cartCart empty
Strykebrett i skap RaviStrykebrett i skap Ravi
ravi-strykebrett-d
ravi-strykebrett-5
ravi-strykebrett-3
ravi-strykebrett-4
ravi-strykebrett1
ravi-strykebrett-primas
PDFPrint

Strykebrett i skap

Strykebrett i skap Ravi
Array
Pris kr2736,00
Modell:
Hengsel
Description

Strykebrett i skap Ravi

Leveres montert.

Box Størrelse: 1255 x 378 x 76 mm (med dør).

Board Størrelse: 1070 x 310 mm.

Inkluderer strykebrettet.

Inkluderer innebygd Iron Rest.

Venstre eller høyre hengslet.

Opsjon: Primas, eller en av seks farger (blå, grønn, grå, rød, taupe, gul).

Stabilt bord, ingen wobbling.

Slitesterk og høy kvalitet design.

2 års garanti.

Sendes innen 6 -10 dager.

Levering 3 til 6 dager.

Strykebrett i skap Ravi

Hvert brett sentrum er hånd gjort å bestille på vår fabrikk. Denne metoden hjelper oss å sikre kvaliteten, hvert produkt som forlater fabrikken har oppmerksomhet på detaljer som er betalt nødvendig. Denne fleksible tilnærmingen gjør det mulig å angi hvilken side du vil dørhengslene.

Vi bruker kun materialer av høy kvalitet, er hele kabinettet laget av bærekraftige kilder, møbler klasse poppel kryssfiner , og styrke og holdbarhet av døren utstyrt med en lang piano hengsler.

Vi bruker ikke finer - vi tilbyr kabinett enten umalt, primet eller i et utvalg av seks farger. Dette gjør det mulig å matche skap innredning og smak, kan du selv få kreative og male ditt eget design på det! (Se galleri for inspirasjon). Veggfestet brett sentrum vil komme med en innebygd fold-varmt jern hvile og en britisk-laget metallic grå bomull strykebrettet .

Farge 

Den strykeskap måler 1225mm x 378 mm og skyting kun 76 mm fra veggen når strykebrettet er brettet bort og kabinettet døren er lukket. Strykebrettet er vurdert for vekter opp til 15 kg.

Ravi veggmonterte -brett leveres montert og klar for installasjon på ønsket sted. Installasjonen er enkel og lett og Ravi veggmontert -brett er passende festet til både mur eller tømmervegger , skap og til og med på baksiden av en dør.

Den faste, veggmontert produktets natur sikrer stabilitet og funksjonalitet, og dens holdbarhet er garantert av våre materialer av høy kvalitet og høye krav. Ravi veggmontert strykebrettet kommer også med en to års garanti.

Strykebrett i skap Ravi

Strykebrett i skap Ravi

Strykebrett i skap Ravi

Strykebrett i skap Ravi